Klikni za mobilnu verziju

CaliVita International

Konzumiranje dodataka prehrani je koristan sastavni dio modernog načina života. Od velike je važnosti koje proizvode i sastojke konzumirate. CaliVita International ulaže sve napore da bi svojim kupcima pružila ono što je za njih najbolje.

CaliVita® International je multinacionalna kompanija aktivna u 37 zemalja, dinamičnog razvoja koja putem svoje djelatnosti širi ideju zdravijeg i uspješnijeg života.
Već punih 15 godina u Hrvatskoj sa zadovoljstvom i uspjehom promičemo značaj nadopunjavanja svakodnevne prehrane esencijalnim, životno važnim hranjivim tvarima. Neodstupanjem od vrhunskih standarda u proizvodnji te stručnim savjetodavnim pristupom prilagođenim svakom pojedincu, s pravom smo postali predvodnici u svojoj struci.

Pozivamo vas da i vi pronađete svoje omiljene proizvode koji će pored redovne tjelesne aktivnosti i zdrave uravnotežene prehrane, pozitivno utjecati na kvalitetu vašeg života. Želimo vam srdačnu dobrodošlicu u obitelj CaliVita® International.


CaliVita - Calfit d.o.o. Bednjanska Zagreb

Sjedište CaliVita International u Hrvatskoj (Bednjanska 8A, Zagreb)

CaliVita International Rotterdam

Centrala CaliVita®International u EU
(Rotterdam)

CaliVita International SAD

Centrala CaliVita® International u
SAD (Farmington)

100% kvaliteta - jamstvo uspješnosti

Svjesni smo da je kvaliteta proizvoda osnova uspješnog poslovanja. S ponosom ističemo da svaki naš proizvod ima 100% garanciju kvalitete, čime jamčimo sigurnost i zadovoljstvo svakog našeg potrošača.

Proizvodi CaliVita International su biološki aktivni dodaci prehrani te predstavljaju prirodan izvor esencijalnih nutrijenata neophodnih za optimalno funkcioniranje organizma. Velika većina naših proizvoda proizvedena je u farmaceutskom okruženju u SAD. Proizvedeni su najsuvremenijom farmaceutskom tehnologijom i praksom (GMP) te pod striktnom kontrolom FDA - krovne svjetske organizacije za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda. Pažljivo birane sirovine izvor su aktivnih tvari koje potječu isključivo iz prirodnog izvora, što ističe visoku biološku aktivnost proizvoda, a samim time i njihovu djelotvornost. U našoj europskoj distribuciji, gdje su naši proizvodi u potpunosti u skladu sa legislativom Europske unije, tijesno surađujemo sa lokalnim vlastima na licenciranju, kako bismo osigurali usklađenost naših proizvoda s lokalnom regulativom.

Stroga kontrola kvalitete

CaliVita International svojim potrošačima nastoji osigurati najbolje. Za nas to ne znači samo da je smjer našeg razvoja proizvoda određen vašim potrebama, već također da više od 3000 iskusnih i predanih profesionalaca širom svijeta neumorno radi kako bi osiguralo da su naši proizvodi utemeljeni na posljednjim rezultatima i razvoju medicinskih istraživanja.

Kako sirovine postaju gotov proizvod, naše proizvode mnogostruko testiramo. 12.000 testova godišnje osigurava da više od 500 sastojaka na tržište dospiju čisti te vrhunske kvalitete.

Što CaliVita proizvode razlikuje od drugih?

  • POTPUNO PRIRODNI – iz prirodnih materijala - visoka biološka aktivnost proizvoda, a samim time i njihova djelotvornost
  • HELATNI OBLIK (sigurna resorpcija)
  • POSTEPENA APSORPCIJA (upijanje) - TIMED RELASE (produženo djelovanje)
  • CaliVita preparati su LAKO PROBAVLJIVI - većina preparata se uzima na tašte bez želučanih poteškoća (Fe - lako probavljiv)
  • NE OŠTEĆUJU ORGANIZAM – nisi toksični
  • CIJENE CaliVita PREPARATA znatno su prihvatljivije od cijena drugih preparata ili lijekova i dostupne su većem broju korisnika
Natrag na vrh stranice www.vitamini-hr.com

Informacije, narudžbe i učlanjenje na www.vitamini-hr.com
info@vitamini-hr.com
091 47 44 444

Svi materijali koji se nalaze na internetskim stranicama portala www.vitamini-hr.com autorsko su djelo i vlasništvo "ORANGE", marketing i usluge.
Bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje internetskih stranica na portalu www.vitamini-hr.com bez izričitog pismenog odobrenja autora, STROGO JE ZABRANJENO! Bilo kakvo kršenje ovih uvjeta koje može imati za posljedicu povrede autorskih prava te može doći do kaznenog progona protiv počinitelja prema čl. 229 i čl. 230 kaznenog zakona. Autorska prava>

FDA
USDA
EU-organic
GMP
US-EPA
CE
IGEF